Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

09/12/2005

Steakfeesten Delta

Ondanks een fel terugschroeven van mijn voetbalactiviteiten bij Delta, besloten Godelieve en ik vanavond nog eens met zijn tweetjes uit te gaan eten, op de jaarlijkse steakfeesten van Delta.

Steakfeesten is een vlag die de lading niet helemaal dekt: behalve steak kan je ook hertenfilet krijgen, scampi's, ossetong, en nog meer van dat fraais.

Op Delta komen voelt altijd aan als thuiskomen.
Ook al zullen de meeste sporters dat wel denken van de club van hun origine, maar toch heeft Delta wat speciaals. Daar kunnen mijn jaren in Tisselt en Leest weinig of niets aanveranderen. Integendeel, net daardoor weet ik Delta des te meer te appreciëren.

Het eten was zoals steeds overheerlijk, en aan een aanvaardbare prijs.

Van het gezellig met zijn tweetjes eten kwam er echter niet zoveel in huis: ons tafeltje werd bevolkt door een horde bestuursleden, collega's en supporters van de club.
Tussen de conversaties in slaagden Godelieve en ik er toch in ons maal te verorberen. :-)

Voor mij was het een bijzonder fijne ervaring, te beseffen dat zoveel mensen op je rekenen, en ernaar uitzien terug samen met je in één ploeg te spelen. Ik hoop dan ook snel mijn 'lange messen' weer van onder het stof te kunnen halen, om verder de kleuren van de ploeg van m'n hart te kunnen verdedigen.

23:30 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.