Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

16/12/2005

Glaasje op, laat je glijden

Teambuilding is vaak, zoals de meeste extra-professionele gebeurtenissen, een goedkoop excuus voor vertier buiten het gezin, wat regelmatig resulteert in overmatig alcoholgebruik.
Men dient bij deze opmerking wel notie te nemen van de sector waarin men tewerkgesteld is: het spreekt voor zich dat (op dat gebied) notoire beroepen zich vaker aan deze feiten vergrijpen dan bijvoorbeeld informatici.

Hoe dan ook: gisteren was het weer tijd voor een teambuilding bij Agfa Gent.
Op de kalender stond een uurtje schaatsen op de openluchtbaan onder het belfort, een wandelingetje over de kerstmarkt, een speech van onze team lead, en een fondue-maaltijd.

Na het werk zat de sfeer er al goed in, en eenmaal de troepen verzameld waren begaven we ons richting ijspiste.
Wegen het strakke schema was het op dat moment echter niet mogelijk de piste te betreden, waardoor we eerst de kerstmarkt bezochten.
Alhoewel, bezochten is misschien een groot woord: we liepen voorbij de kraampjes op onze zoektocht naar een jeneverkraam.

Eenmaal iedereen voorzien was van de nodige geestrijke drank, werd het tijd om terug te keren naar de ijspiste.

Hoewel geen enkele van de collega's beschuldigd kon worden van een uitgebreide schaatservaring, durfde ongeveer een derde van ons team het niet aan de piste te betreden.
Desalnietemin slaagden we er toch in onszelf redelijk op de been te houden, en af en toe zelfs een acrobatische beweging in te zetten.

Na de inspanning, de ontspanning, en deze werd (alweer) gevonden aan de bar.
Jenever olé.

Naarmate de inhoud van de fles begon te dalen, steeg het animo in de stem, en begeleid door zacht gezang begaven we ons naar restarant Lucifer, waar ons een fondue-dinner stond te wachten.

Een heerlijke maaltijd later werden de oogjes klein, en na de koffie verkozen dan ook velen het hazenpad.

Naar verluidt besloot een harde kern de festiviteiten verder te zetten in de binnenstad, maar de discretie verbiedt me namen te noemen. :-)

12:40 Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.