Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

08/01/2006

CTG Kick-Off

Gisteren moesten Godelieve en ik naar de Kick-Off van CTG.
Dit evenement is zowat een kruising tussen een nieuwjaarsreceptie, en de start van een 'zware' periode op het werk: traditioneel is de werkdruk tussen de maanden januari en april/mei het hoogst.

Ditmaal werd geopteerd voor San Marco Village als locatie, een zalencomplex in Aartselaar, langsheen de A12.

Een fantastische zaal, dat wel, maar de avond zelf verliep wat in mineur.

Eerst was er een aangename receptie, maar voor de rush naar de tafels waren Godelieve en ik net niet snel genoeg: we moesten plaatsnemen naast 6 volslagen onbekenden, die geen enkele intentie hadden een conversatie aan te knopen.

Daar kwam dan nog bij dat ook het eten ondermaats was: als voorgerecht 2 miezerige stukjes vis, afgezoomd met 4 garnalen, een tussengerecht van tomatenroomsoep recht uit blik (Unox), en een hoofdgerecht waar nog steeds discusie over bestaat (gevogelte of varkensvlees: wat dus niet in het voordeel spreekt), met één aardappel en een botje witloof. Als afsluiter volgden er dan 3 miniscule taartjes en één tasje koffie (geen thee beschikbaar).

Na de obligate tombola (niets gewonnen) en een uurtje wat bijgepraat te hebben met de collega's, keerden een snipverkouden Godelieve en ik terug naar onze warme bedstede.

Alweer een verplicht nummer achter de kiezen.

16:40 Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.