Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

26/02/2006

Verjaardagsfeest Godelieve

Morgen (27 februari) wordt Godelieve 25 jaar, en om dat te vieren werden beide families op een brunch uitgenodigd in Kasteel Diepensteyn, te Steenhuffel (Londerzeel).

Omstreeks 11 uur maakten we onze intrede, waar ons een frambozenbiertje werd aangeboden, ter plaatse gebrouwen.

Als voorgerecht kregen we 2 oesters per persoon, om vervolgens onze opwachting te mogen maken aan het ontbijtbuffet.

Eieren op verschillende soorten, beleg in alle vormen en maten, koffiekoeken, pistolets, sandwiches,...
Alles was in ruime mate aanwezig.

Na het ontbijt volgde het voorgerecht: zalm (gerookt en gestoomd), forel, haring, rundscarpaccio, varkensgebraad, tomaat gevuld met garnalen, pasta's, groenten, brood,...

En na het voorgerecht: het hoofdgerecht: showcooking met steak en lamskoteletjes, kip, kalkoen, tongrolletjes, seizoensgroentjes, spinazie, kroketjes en gegratineerde aardappeltjes.

Na een welverdiende rustpauze (om de magen wat te ontzien) werd tenslotte het dessertbuffet gepresenteerd: talloze taartsoorten, mousse's, rijstpap, ijsroom, flensjes,... Ook de zoetebekjes onder ons kwamen ruimschoots aan hun trekken.

Na maar dan 4 uur tafelen werd het tijd om met zijn allen huiswaarts te keren, en dat deden we dan ook, ontegensprekelijk voldaan.

Bedankt en proficiat Godelieve!

22:00 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.