Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

01/03/2006

Autopech

Wegen met veel sneeuw en ijzel kunnen bij elke auto problemen veroorzaken, maar het probleem aan onze wagen was wel iets speciaals.

Reeds enkele dagen viel het me op dat de wagens achter ons sporadisch met hun lichten iets trachten te signaleren, maar we vonden nooit exact wat het probleem was.

Vanavond, bij het verlaten van Agfa, werd ik dan ook plotseling met de voldongen feiten geconfronteerd: ergens in de loop van vorige week moet er een vijd van onze onderbodemplaat losgekomen zijn.

Op zich geen probleem, maar door de sneeuwophopingen op de weg, waren er stukken sneeuw en ijs tussen deze plaat en de onderkant van de auto gekomen, waardoor steeds meer en meer vijzen het begaven.

Resultaat: langs de bestuurderszijde hing deze plaat quasi over de grond te slepen.

Ternauwernood ben ik thuis geraakt (de garage was immers al dicht).

Het grote probleem is (was) echter dat ik morgen voor Agfa naar het ziekenhuis in Dunkerque (Frankrijk) moet, met onze wagen.
Redder in nood: mijn vader, die, onder mijn assistentie, met enkele moeren en bouten wat oplapwerk kon verrichten.

Enkele uren en telefoontjes later is er een plan: morgen vertrek ik vanuit Willebroek naar Sint-Martens-Latem, waar ik de wagen bij een Seat-garage achterlaat, met een begeleidende brief.
Een collega pikt me daar op, en we rijden samen naar Dunkerque.

's Avonds hoop ik tijdig de wagen op te kunnen pikken (als hij dan al hersteld is tenminste), om van daaruit naar Leuven door te rijden.

22:20 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.