Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

28/05/2006

20km van Brussel

Zowel Godelieve als ik kenden allesbehalve een vlekkeloze voorbereiding op de 20km van Brussel.

Godelieve had het druk, zowel op als naast het werk, zodat er weinig tijd overbleef om uitgebreid te gaan trainen.
Met uitzondering van één wedstrijd (ING Antwerp 10 Miles) kwam ze nog nooit aan de start van een officiële loopwedstrijd.

Door de verbouwing aan het huis, en de fysieke inspanningen die daarmee gepaard gaan, was mijn lichaamsbouw veranderd. Meer spiermassa betekent meer gewicht, en dat zeul je mee, 20 kilometer ver.

Hoe dan ook: Godelieve leverde een geweldige prestatie!
Toen ze vorig jaar, omstreeks deze tijd, de belofte aflegde om, indien ze slaagde in eerste zit, de 20km van Brussel te vervolmaken, was iedereen eerder sceptisch.

Dit jaar gaf ze hen allemaal lik op stuk, en bewees dat je met een minimale voorbereiding een goede prestatie kan neerzetten.

Ze bleef met een tijd van 2u 52 minuten en 35 seconden meer dan 7 minuten onder haar doelstelling.

Meer nog, ze engageerde zich nu al om het volgend jaar nog beter te doen!

Ikzelf haalde een betere tijd dan vorig jaar, maar dat was eerder te wijten aan de correctere tijdsopname dan aan een betere prestatie.
Met 1u 25minuten en 16 seconden behoor ik nog tot de beste 1250 lopers van deze wedstrijd.

Bij deze een proficiat aan iedereen die deelnam aan deze mooie wedstrijd. Of je hem nu uitliep in 60, 120 of 240 minuten, dat doet er niet toe. Je was er, en dat maakt het bijzonder!

Brussels, see you next year!

22:15 Gepost in Varia, Werk | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.