Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

28/11/2006

Etentje met de redactieraad

Mijn werkgever en broodheer, CTG, houdt graag wat contact met zijn werknemers, vermits deze het merendeel van de tijd bij klanten zitten.
Los van de gekende manieren (meetings, teambuilding, etc.) geeft CTG elke 2 maand een newsletter uit, in de vorm van een lijvig boekje (+/- 36 bladzijden).

Het samenstellen van zo'n boekje is een sterk onderschatte taak: niet het schrijven op zich, maar het formuleren van ideeën en het coördineren en opvolgen van alle schrijfsels slorpt wel wat tijd op.

Sinds meer dan een jaar vervoeg ik al de rangen van onze redactieraad.
Een jaar waarin er al meermaals sprake was van na het werk de beentjes eens onder tafel te steken.

Na veel datumverschuivingen was het vanavond eindelijk zover: met zijn vieren lieten we ons gastronomisch verwennen bij Testa Rossi, een Italiaans restaurantje in centrum Diegem.

Het zal de laatste keer zijn dat we in deze bezetting samen rond de tafel kunnen zitten: binnen enkele weken neem Leentje, sinds meer dan 6 jaar recruiter bij CTG en permanent redactielid, afscheid van CTG.

We gaan haar oprecht missen, zowel als collega, als redactrice.

Veel succes Leentje met je verdere carrière!

23:10 Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0) | Tags: CTG, News

De commentaren zijn gesloten.