Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

08/12/2006

Imelda

Sinds kort maak ik deel uit van de Speech Task Force.

Een militaristische naam voor iets heel eenvoudigs en humanitairs.

Bij Agfa ontwikkelen we immers programma's die gesproken (gedicteerde tekst) omzetten in medische verslagen.
Zo'n beetje zoals Lernout & Hauspie, maar dan veel geavanceerder, en quasi alleen toegespitst op medische beeldvorming (radiologie).

Nu hebben onze Product Managers wel ideeën in welke richting de software moet evalueren, maar de belangrijkste bron van informatie zijn en blijven natuurlijk de gebruikers: de radiologen.

Zoals in elke groep gebruikers bestaan er grote verschillen in de verwachtingen en de wensen van de radiologen, en soms conflicteren de wensen van de ene radioloog met de wensen van zijn collega's 2 kamers verder.

Hoe dan ook: om grondig na te gaan waar momenteel het schoentje wringt, en wat we kunnen doen om nóg betere resultaten te kunnen voorleggen is er een groep samengesteld die op bezoek gaat bij de radiologen, om het oor goed te luisteren te leggen.

Uiteindelijk zouden al deze commentaren, dromen, wensen, verlangens, ... moeten leiden tot een verbeterde versie van het huidige pakket, of zelfs tot een nieuw pakket.

Dat is dus de Speech Task Force.

Vandaag gingen we op bezoek in het Imelda ziekenhuis van Bonheiden.
Zowaar dus eens afwisselling in het dagelijkse patroon van autostrades, en de mogelijkheid eens een kwartiertje langer te slapen.

Volgende week zetten we onze consultatieronde verder in Nederland.
Meer daarover: volgende week!

17:30 Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.