Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

09/12/2006

Clouseau x2

Na enkele jaren afwezigheid hebben we nog eens een concert van de gebroeders Wauters, a.k.a. Clouseau, mogen meepikken.

De heenreis was wel wat stressy: Godelieve moest relatief lang overwerken, zodat we pas om kwart voor acht konden vertrekken, terwijl het concert om half negen zou beginnen.

Maar geen nood: als een Koen Wauters in de Dakar-rally manoevreerden we ons door de late avondspits op de Antwerpse Ring (oftewel R1) en vonden nog een parkeerplaatsje.

Dat de herfst ondertussen al was overgegaan in de winter was wel te merken: kou, regen, wind, ... En dat allemaal voor een paar nummers die je waarschijnlijk beter kan beluisteren op je Dolby Surround met 87 luidsprekers.

Maar je doet het voor de sfeer, n'est-ce-pas, en ook een beetje omdat we met enkele collega's van Godelieve hadden afgesproken.

Het concert zelf was een beetje een tegenvaller.
Gepositioneerd naar de achterzijde van de zaal toe hadden we wel een goed zicht op het merendeel van de show, maar de nummers in het eerste deel brachten niet wat we ervan verwacht hadden.
Mooie nummers, dat wel, maar na 3 balads heb je genoeg geknuffeld in het toch al broeierige sportpaleis.

Het tweede deel bracht beterschap, maar het spreekt niet echt in het voordeel van het dynamische duo dat het de gastoptredens waren die met de spreekwoordelijke hoestsiroop kwamen aanzetten.
Bart Peeters vergat voor de zoveelste keer dat hij stillaan te oud aan het worden is om KetNet-gewijs door een zaal te huppelen, en ook Natalia gaf in een Tina Turner-jurkje het beste van zichzelf, al draaide Tante Tina zich waarschijnlijk in haar graf om, bij het bekijken van de koeiebenen van de Idool Runner-up.
En dan is ze zelfs nog niet dood, stel je voor...

Zoals steeds vaker spaarden de artiesten de beste nummers tot de obligate bisnummers, de zaal daardoor verplichtend de kelen schor te schreeuwen om toch maar één goed nummer te brengen.

Was het dan al kommer en kwel?
Nee hoor, voor wie het een eerste bezoek was aan de concerten van Clouseau zal het zelfs een fantastisch evenement geweest zijn, maar in vergelijking met enkele jaren terug was het maar een flauw afkooksel.
Daar kunnen geen 2 podia, noch de duidelijk zichtbare slip van natalia, wat aan veranderen

08:45 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.