Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

01/11/2007

Verhuis op allerheiligen

Een tiental maandjes geleden verhuisden we naar Londerzeel.
Vermits er geen tijd/zin was om alles dadelijk te sorteren en van zijn eigen plaatsje te voorzien, werd besloten de grote kinderkamer voorlopig te gebruiken als stockage-ruimte.
Gedurende de zomermaanden zouden we daar dan grote kuis houden.

Spijtig genoeg bleek de zomer een pak drukker dan verwacht, en werd het project op de lange baan geschoven.

Toen de schoonouders echter besloten centrale verwarming aan te leggen, bleek algauw dat er in de oude slaapkamer van Godelieve nog heel wat materiaal op een verhuis stond te wachten. Dit werd dan maar tijdelijk in de veranda opgeslagen.

De feestdag vandaag maakte het mogelijk wat orde te scheppen in de chaos.

We begonnen met het sorteren van de dozen (en hun inhoud) op de kinderkamer: wat kan (onmiddelijk) gebruikt worden, wat kan tijdelijk opzij gezet worden, en wat kan verkocht worden of met het afval meegegeven worden.

Vervolgens deden we hetzelfde in de veranda.
We moesten wel concluderen dat de boekenkast en bureau van Godelieve net enkele centimeters te groot waren over naar boven gedragen te worden, wat nog zichtbaar is aan de gaatjes in de bepleistering :-)

Er staan nog enkele (gesorteerde) dozen op de kinderkamer, maar dat is allemaal werkmateriaal van Godelieve. Idem dito in de veranda. Nu moeten we nog de boekenkast en buearu wegkrijgen, en alles staat aan kant.

22:35 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Welkom in Londerzeel.
Iemand die zo veel , en op diverse terreinen zinnige dingen te vertellen heeft, zou hier best een serieuze inbreng kunnen doen! En dan nog getrouwd met een E&Y'er!
Proficit met jullie inbreng in de beeldkwaliteit van de Meerstraat: zeer gelukte verbouwing.
Als gecorovoorzitter signaleer ik uw blog met de verbouwingsfoto's aan de stedebouwkundige dienst. üik werk. Best Practice!
Om wat achtergrondinfo en duiding te krijgen van Londerzeel :
www.klokzeel.typepad.com

Gepost door: bert de clercq | 15/11/2007

De commentaren zijn gesloten.