Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

14/12/2007

Software Testing Seminar

Om de kennis onder de CTG testers te verhogen en het teamgevoel wat aan te moedigen, organiseerde CTG al 3 maal de Testing Training Days: seminaries van en voor CTG testers, waar we allemaal, zowel lesgevers als leerlingen, slimmer uitkomen.

Vandaag stond de 4e editie op de agenda, maar dat was een speciale editie: voor de eerste maal werden ook klanten uitgenodigd om deel te nemen. Voor deze gelegenheid werd de naam veranderd in Software Testing Seminar.

Het was een gigantisch succes! Congrescentrum Ter Elst moest constant 3 zalen ter beschikking houden.
Een aantal seminaries werd plenair gehouden, de anderen vonden plaats in tracks.

Mijn track viel wat tegen: podiumvrees zorgde ervoor dat ik wat te snel doorheen m'n slides raasde, maar hopelijk is de boodschap (de boodschappen feitelijk) toch goed overgekomen.

Verder was er van alles wat: test budgetting, tooling, exploratory testing, defect tracking, testing paradoxes, workshops, ...

Dit alles aaneengekoppeld met een overheerlijk walking dinner en afgesloten met een drink aan de bar zorgde voor een geslaagde dag.

17 Januari volgt de tweede sessie van dit semnarie, waarop (nu al) nog meer klanten en CTG'ers ingeschreven zijn!

De commentaren zijn gesloten.