Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

12/01/2008

Recycleren

De vooruitgang, het is me wat. Een dooddoener tot en met, maar eigenlijk is het wel waar. Als je ziet hoezeer onze elektronica op enkele jaren tijd hopeloos achterop geraakt, moeten we ons eens vragen stellen bij de prijs die we voor onze vooruitgang betalen.

Zoals je in een eerdere post kan lezen, hielden we onlangs grote kuis in onze garage, waar tal van oude elektro lag opgestapeld: kapotte PC's, printers, stereo's, tot een volledige copieermachine. Na een grondig nazicht, waarbij alle persoonijke gegevens en bruikbare onderdelen werden verwijderd, werd het tijd om de troep te lozen, en dus drong ene rit naar het containerpark zich op.

Rond elk rottend karkas zijn er gieren, en zo ook op het containerpark. De eerste PC kon ik nog zelf naar het elektro dragen, maar de volgende werd dadelijk van mijn auto in en andere geladen. Ik had niet eens de tijd om uit te leggen dat er geen harde schijf, RAM of voeding meer inzat. Blijkbaar zal er ook voor DX486 moederborden nog een groeiende handel bestaan...

De volgende keer dat ik wil recycleren spaar ik mezelf een ritje naar het containerpark uit: ik stal alles uit op onze oprit, met een bordje erbij dat men alles gratis mag uitkiezen...

De commentaren zijn gesloten.