Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

25/04/2008

One of those days...

Je hebt zo van die dagen dat niets goed gaat. Niet slecht, maar ook niet super.

Een hele dag streef je perfectie na, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het eindresultaat amper boven de middelmaat uitsteekt.

Zo'n dagen zijn ideaal om thuis te komen, wat verder te werken met wat reclameprojecten, en wat rustige muziek op te zetten.

Een van de deuntjes die de laatste uren de revue passeerden was I Know Him So Well, van Elaine Paige en Barbara Dickson.
Lang geleden, toen ik nog een kleine pagadder was en in de laatste jaren van de lagere school zat, maakte ik deel uit van het schoolkoor. Niet dat er aan mij een groot zanger verloren is gegaan, maar ik zong (en zing nog steeds) graag.

Toen we moesten optreden voor het afzwaaien van de laatstejaars, had onze dirigent dit nummer omgevormd tot een dankbetuiging aan de school en verscheidene leerkrachten. Hoe raar het ook mag klinken, ik ken de tekst nog woord voor woord uit het hoofd. Misschien omdat er veel waarheid in zat? Voor mij was de lagere school immers een (op schoolgebied) onbezorgde periode.

Toen het liedje daarstraks door de boxen speelde draaide ik de knop wat harder, en zong de aangepaste tekst stilletjes mee. Op zo'n momenten kan je alleen maar hopen dat, als je later kinderen hebt, ze eenzelfde goed gevoel overhouden aan hun lagere school...

23:45 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.