Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

08/05/2008

3 maanden te gaan

Nog 3 maanden, en enkele uurtjes, en de  - voor mij althans - belangrijkste sportieve uitdaging van het jaar gaat van start. De Dodentocht.

3 Maanden. 13 Weken. 92 Dagen. (ja, 92, want 13 weken + 1 dag).

Tijd dus om zaken concreet te maken. Op 1 januari begon mijn voorbereiding, en dat liep lange tijd goed. Heel goed. Dan kwam er echter de Après Ski Party en het opstarten van Personal IT. Tijdrovend.
Ik heb altijd al weinig slaap nodig gehad, maar in de kleine uurtjes durf ik me nogal eens te buiten gaan aan zoetigheid. Chocola voornamelijk. Dat, in combinatie met minder trainen, deed veel van de inspanningen van begin dit jaar verloren gaan.

Nu wordt de knop dus weer omgedraaid. Een rigoreus voedingsschema en dito trainingsschema zullen me helpen met een ideale voorbereiding aan de start van de Dodentocht te komen.

Aan mijn partner in crime zal het alvast niet liggen: terwijl ik nog de naweeën voel van de marathon (minder hoog basistempo + iets hogere hartslag), begint zijn conditie met rasse schreden de hoogte in te gaan. Tijdens trainingsloopjes moet ik regelmatig vragen van iets te minderen. Dit kan alleen maar een positief effect hebben: als we dit beiden kunnen volhouden de komende 13 weken, ongeacht onzer beider vakanties en de Schuimfuif, waarvan de promocampagne morgen van start gaat, moeten we onszelf op 8 augustus niets beklagen.

De commentaren zijn gesloten.