Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

29/05/2008

Geweldig nieuws

Gisteren moest ik m'n GSM enige tijd uitzetten, vanwege de opnames van het Webinar.

Naderhand had ik enige boodschappen op de voice mail staan: wat gelukwensen, maar ook een quasi onverstaanbaar bericht. In een taaltje dat leek op Engels, hoorde ik iets van Congratulations en You've been accepted.

Ik vermoedde al dat het over mijn inzending voor de SQS-conferentie ging, maar zelfs nadat ik het bericht samen met Godelieve enkele keren had herbeluisterd kon ik het niet met zekerheid zeggen.

Vandaag kwam dan de verlossende mail: mijn inzending is inderdaad geaccepteerd: op maandag 29 september zal ik in Londen enkele collega-testers toespreken over mijn paper: Is testing on a kamikaze course?

Ik ben eerst en vooral blij, vermits SQS stillaan op dezelfde hoogte staat als EuroSTAR, maar ook nerveus, gezien de enorme uitdaging die nog in het verschiet ligt.

Een papertje schrijven kan iedereen: je hebt tijd om na te denken, te herschrijven en waar nodig op te zoeken. Eenmaal op dat podium heb je dat niet meer: dan ben je aangewezen op Me, Myself and I. Rechtstreekse confrontatie met je collega's, die je aan de tand gaan voelen. Nerveus? Ja. Maar er rotsvast van overtuigd dat ik ze ginder in Londen zal laten zien en horen wat voor test professionals CTG te bieden heeft!

21:31 Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0) | Tags: CTG, SQS, Londen, Webinar, testing, EuroSTAR

De commentaren zijn gesloten.