Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

10/07/2008

Reisverslag Cuba (donderdag 3 juli)

De laatste volledige dag in Cuba was aangebroken. Na het ontbijt besloten we de Neckermann reisleidster op te zoeken, om te informeren naar de formaliteiten van ons vertrek. We moesten ons blijkbaar niet al te veel zorgen maken: de Cubaanse douane laat zowat alles toe qua export. Zo mag je zoveel vloeistoffen in je handbagage steken als je wil.

Na deze geruststellende woorden installeerden we ons voor een laatste keer aan het strand, waar we 's middags snel een hamburger aten van de beach bar.

's Namiddags hadden we met Ilse en Fred afgesproken om samen naar het nabijgelegen winkelcentrum te rijden. We kochten nog wat lokale prularia en installeerden ons op het terras van een Italiaans restaurantje.

Nadat we waren teruggekeerd begonnen we de koffers te pakken en kleedden we ons om voor een heuse photoshoot op het strand: we hadden nog wat memorabele foto's nodig. Nadat we genoeg hadden van de zonsondergang schoven we voor een laatste maal aan bij het buffet en doken daarna nog eenmaal de bar in, om te genieten van de Cubaanse cocktails en rum.

De commentaren zijn gesloten.