Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

10/07/2008

Reisverslag Cuba (vrijdag 27 juni)

Vanwege de lange excursie de dag ervoor sliepen we lang uit. We sloegen het ontbijt over en lagen lekker lang in bed te soezen. Ik nam er een boek bij, Godelieve keek naar The King And I.

Na de rustige start besloten we de fitness op te zoeken: wat fietsen, wat lopen, wat spelen met gewichtjes.

's Namiddags trokken we naar het strand, na nog snel gereserveerd te hebben in het Creoolse restaurant. We hadden er na enkele uurtjes echter genoeg van en doken de winkeltjes in op zoek naar postkaartjes. We hadden al de raad gekregen kaartjes te kopen met voorgedrukte postzegels, dan kon men deze er tenminste niet afweken. Als ze al zouden toekomen op de bestemming, dan zou dit tussen de 3 weken en 3 maanden duren. Onder het genot van wat cocktails vulden we de kaartjes in.

Het Creoolse restaurant was een aangename belevenis: het eten was uitstekend, met enkele plaatselijke lekkernijen: gebakken donkere rijst met zwarte bonen, gegrilde banaan, speciale sausjes, ... We genoten naderhand nog na met een koffietje en een glaasje rum, alvorens in bed te duiken.

De commentaren zijn gesloten.