Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

23/07/2008

Pro Cycling Manager 2008

Ik hou niet van handleidingen. Althans, in mijn persoonlijk leven. Op professioneel gebied zijn handleidingen en specificaties immers heilig. Geef me om het even welk toestel of stuk software en ik zoek liever zelf uit hoe het werkt, dan de handleiding te lezen, wat meestal nog wonderwel goed uitdraait ook.

Gisteren kreeg ik een nieuw spel in handen: Pro Cycling Manager 2008. Enkele jaren terug installeerde ik reeds een illustere voorganger, maar dat liep op een sisser af: gebrekkige gameplay en dito graphics deden me al snel besluiten te de-installeren.

Afgaand op de reviews op het net waren deze zaken van de baan en loonde het eindelijk de moeite het spel opnieuw een kans te geven, dus ging ik vannacht nog even aan de slag. Verslavend is het spel in ieder geval, want na een eerste wedstrijdje wou ik meer. Veel meer!

Waarom? Omdat ik zelfs niet in de top 20 eindigde. De besturing van het spel lukte min of meer, maar blijkbaar moet je echt wel tactisch gaan spelen en alle bedieningsopties goed kennen, om ze te kunnen timen. Er zal dus niets anders opzitten dan een van de volgende dagen de handleiding er even bij te nemen, en toch maar die tutorial te spelen.
En anders de-installeer ik deze versie en zeg ik dat de graphics niet voldeden ;-)

De commentaren zijn gesloten.