Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

01/08/2008

Dodentocht -1

Gisteren kreeg ik, maar ik niet alleen, slecht nieuws te horen. Even kaderen: Wouter kloeg al sinds eind januari van pijn aan de voeten, maar elleen tijdens het lopen. Een bezoek aan de dokter bracht raad: de schoenen waren versleten, nieuwe schoenen zouden het euvel oplossen.

Over de aankoop ging enige tijd heen, maar enkele weken terug waren de nieuwe schoenen er, en waarempel: de pijn verdween. Grotendeels. Maar niet helemaal.
En de pijn begon opnieuw erger te worden.

Dus trok Wouter terug naar de dokter, die moest constateren dat het om het begin van een ontstekeing ging. De deelname aan de Dodentocht kwam niet in het gedrang: ontstekingsremmers de dag voor, van en na de Dodentocht, en enkele weken later een injectie zouden het probleem oplossen.
Voor de zekerheid stuurde hij Wouter nog naar de radiologie, voor een RX en echografie.

Het bleek erger dan de dokter had voorspeld: het was wel degelijk een ontsteking, maar eentje die al lang aansleepte: vermoedelijk al van de vorige Dodentocht. Ploteseling was de dokter niet meer zo overtuigd dat opnieuw deelnemen de schade niet zou kunnen vergroten.

De beslissing is nog niet definitief gevallen, maar de kans is 95% dat Wouter niet zal deelnemen aan de Dodentocht. Een heel spijtige zaak, vermits hij, meer dan ik nog, de laatste maanden er enorm naar toeleefde. Ook ik zal er weerslag van ondervinden, want het is geruststellend als je weet dat er iemand hetzelfde meemaakt terwijl je de kilometers aan het afmalen bent...

Wouter, veel beterschap, en hopelijk kan je toch nog deelnemen!

11:04 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0) | Tags: Dodentocht, Wouter

De commentaren zijn gesloten.