Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

17/08/2008

Rommelen

Eindelijk is het ervan gekomen...

Tijdens onze verbouwingen gebruikten we onze garagebox als opslagruimte van gereedschap en materialen. Het was soms (meestal) een echte mesthoop.

Ook nadat we onze intrek hadden genomen in het huis bleef de rommel zich opstapelen in de garage, ondaks een eerdere opruimactie: te veel spullen werden bewaard.

Afgelopen vrijdag zette ik me aan het werk: de garage leeghalen en sorteren, nieuwe rekken aan de muur hangen (gebruik makend van de schappen van de voormalige boekenkasten) en alles zijn plaatsje geven.

De garage is nog steeds niet zo leeg als ik graag zou willen zien, maar veel zaken staan er (hopelijk) slechts tijdelijk: boeken en CD-doosjes die te koop staan op internet, drankbekers (van de Schuimfuif, die nu gebruikt gaan worden voor de Braderie), papier & karton, ...

Maar ondertussen is een volledig verbouwd huis alweer een stapje dichter gekomen. Wat rest er nog? Het schilderen van de veranda en het leegmaken van de kinderkamer...

00:52 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.