Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

24/08/2008

Vrij gezellig

Gisteren vierden we het vrijgezellenfeestje van Diether. En het werd vrij gezellig.

We spraken met z'n allen in in cafe Luyckx in Londerzeel. Onder het genot van enig gerstenat veroverde Tia het goud, terwijl de vrijgezel zijn eerste opdracht mocht vervullen: een narrenpak, compleet met belletjes, aantrekken.

Daarna namen we plaats op de parking van Colruyt. De bedoeling was de vrijgezel wat geld laten in te zamelen door het zingen van liedjes (bij voorkeur liefdesliedjes). Dat liep echter niet zo vlot als gehoopt.

Geen nood: we hadden genoeg truuken in onze hoge hoed: we haalden slagroom en papieren borden en spreidden een grote plastiek uit op de vloer. Iedereen mocht (al dan niet tegen betaling) een slagroomtaart in het gezicht van de vrijgezel smijten/wrijven.

Sommige shoppers gingen zo mee in het spel, dat één van hen een fles schuimwijn kocht. De vrijgezel moest tot op de onderbroek strippen en werd volgespoten met schuimwijn.

Nadien werd de vrijgezel wat zindelijk gemaakt en met een winkelkarretje naar de volgende activiteit gebracht: een lokale kwistax-race (met zo van die gp-carts van aan de kust). Aangezien de wedstrijd wat vetraging had kwam er eerst nog een bandje optreden. Gecharmeerd door het clownspak riepen ze onze vrijgezel mee op het podium, waar hij Sweet Home Alabama mocht vertolken, gevolgd door het geweldig bisnummer: Manumanu (dixit Diether).

De ontspanning maakte plaats voor inspanning wanneer de race van start ging. Er gebeurden enkele kleine ongevalletjes en de conditie van sommigen bleek minder sterk dan verwacht, maar na iets meer dan 2u racen eindigden we toch maar mooi op de vierde plaats!

Ondertussen had de vrijgezel al een gipsverband aan zijn arm, met daarin zijn drinkbeker voor de rest van de avond. Zijn narrenpak moest echter uit: de geur werd dusdanig sterk (en misselijk makend).

We gingen de innerlijke mens nog wat versterken met een flinke portie frieten, om vervolgens nog tal van bars op te zoeken.

Naarmate de uurtje kleiner wierden vielen er meer en meer deelnemers af, tot op het einde iedereen moe maar voldaan naar huis ging, de vrijgezel niet in het minst...

09:10 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.