Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

08/12/2008

Kerstboom

De Sint is terug op weg naar Spanje, land van de mandarijntjes, dus werd het tijd om een kerstboom te plaatsen.

De voorbije twee jaar haalden we onze kerstboom steeds in de supermarkt: onze oude, vertrouwde kweker was met pensioen gegaan en zijn concurrent verderop in de straat was geen optie.

Dit jaar informeerde ik me wat bij vrienden, en luisterde uiteindelijk naar Gunter.

Zaterdagnamiddag koerste ik richting Meise, om daar mijn zoektocht naar een geschikte slinger -en ballenhouder te starten. Een geschikt exemplaar was echter snel gevonden (al schrikte de prijs wel wat af). Eenmaal thuis werd de boom even buiten gesteld, om richting ziekehuis te trekken.

Toen we terugkwamen had het fiks geregend. Ik had geen zin om een kletsnatte kerstboom de trap op te zeulen, dus plaatste ik hem in de veranda, zodat hij wat kon opdrogen.

Op zondag gaven we de boom zijn definitieve (nou ja, toch voor de komende maand) plaats, waarna het optuigen kon beginnen. Lichtjes, slingers, ballen, ... De werkzaamheden werden afgesloten met het plaatsen van de eerste cadeautjes.

11:16 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.