Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

16/01/2009

Ik ben verliefd

Tot over mijn oren! (Maar niet op Sophia Loren) :-)

Nu de oprichting van WTC Relegators zo goed als een feit is, beginnen we uit te zien naar een vervoermiddel om zelf de wegterrorist uit te gaan hangen. Samen met Gunter ging ik gisteren naar de lokale fietsenboer, om er eens ons licht op te steken.

Ik vond, na een halfuurtje les in de soorten fietsen, kaders, groepen en wielen, 2 fietsen die ik heel mooi vond: De Colnago Arte WRL9 en de Pinarello 6061.

ColnagoArteWRL9Bike09.jpg

De Colnago is een degelijk beestje. Heel mooi parelmoer wit kader uit aluminium, met voor -en achtervork uit carbon. een Prologo zadel, Mavic wielen en een Shimano 105 groep.

P9BFP2Veloce-400Red44.jpg

De Pinarello lijkt iets moderner van kader, met zijn krommingen in voor -en achtervork en de iets dikkere buizen. Zelfde opbouw, maar iets mindere wielen en dezelfde groep.

Moest ik onmiddelijk een keuze moeten maken, bestelde ik de Colnago. Volgend week zaterdag trekken we echter naar een fietsenhandel wat verder weg, om te zien of we geen fietsje in elkaar kunnen laten steken. Hoe dan ook: binnen enkele weken is WTC Relegators op de weg te bewonderen!

10:47 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

mooi, beide zijn heel goeie (en dure) merken
Je hebt de kleurtjes van het volgend seizoen helemaal te pakken.

mijn voorstel:
http://www.racycles.com/road/complete-road-bikes/trek/trek-madone-52-2009-bike.aspx

maar vergeet je boer niet te vragen naar het rijgedrag van de fietsen (als je zelf al weet wat je wil, natuurlijk) en beter nog: testen, testen, testen.

Als je dikke buizen wil (m'n broer zweert bij deze):
http://www.isaac-carbon.info

als je in elkaar wil sleutelen:
http://www.wrenchscience.com

Gepost door: Mark | 16/01/2009

De commentaren zijn gesloten.