Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

24/01/2009

Het hart of het verstand

Enkele dagen geleden kondigde ik al aan dat ik verliefd was. Op een koersfiets.

Vandaag moest de knoop doorgehakt worden, wilde ik van de soldenkortingen genieten. Samen met Gunter (die ook een fiets zocht), David en Mike (raadgevers) trokken we naar Van Eyck in Aalst. Keuze te over.

Na meerdere rondjes doorheen het assortiment, bleven er nog enkele mogelijkheden over, waarna het aankwam op een verscheurende keuze: primeert het hart of het verstand?

Het hart vertelde me de Colnago te nemen, van bij Emrin in Nieuwenrode. Nieuwe collectie, mooi klassiek design, en degelijke uitrusting. Mijn verstand vertelde me om voor deze fiets te gaan:

bianchi-b4p-c-tech-carbon-ultegra-2008-road-bike.jpg

Een Bianchi B4P C-Tech Carbon Ultegra. Collectie 2008, sterk afgeprijsd. Qua prijs kwamen de 2 perfect overeen, maar de Bianchi was beter uitgerust: een volledig frame in carbon, Shimano Ultegra groep en Mavic Aksium wielen.

Uiteindelijk zegevierde het verstand, en gingen zowel Gunter als ik naar huis met de Bianchi. Deze wordt momenteel nog door Mike afgemonteerd en afgesteld, maar vanaf volgend weekend zijn er 2 wielerterroristen bij in Vlaanderen!

16:46 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.