Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

26/01/2009

Training en kalender

De dagen worden terug wat langer en de zin in sport neemt toe. Tijd dus om wat doelen te definiëren.

Wat zou ik dit jaar graag verwezenlijken?

22 maart: Nekkerloop Meise
Vorig jaar ook aan deelgenomen. Geen super wedstrijd, maar wel in de buurt. Keuze uit 5 of 10km, ideale training. Al ken ik mezelf en ga ik toch weer tot het uiterste...

29 maart: Pegasusloop Londerzeel
Dit zou mijn 4e opeenvolgende deelname kunnen worden. Vorig jaar beste tijd tot nog toe, samen met Kevin gelopen. 10km in 2 plaatselijke rondjes.

13 april: TNF Challenge Brecht
Onder voorbehoud: staat nog nergens vermeld, maar gaat steeds door op paasmaandag. Derde deelname op rij. Vorig jaar verzopen in de monder en de plassen, waar we kniehoog in wegzakten. Geen loopwedstrijd, maar een groepsinspanning.

26 april: ING Antwerp Marathon
Vorig jaar me voorgenomen niet meer deel te nemen. Slechtste marathon die ik ooit gelopen heb, dat schreeuwt om een rechtzetting. Dat het parcours hertekend is, kan ook motiveren.

10 mei: 1/8 Triathlon Geel
Niet zeker van deelname, als ik voldoende getraind heb. Nog nooit deelgenomen, toevallig op gestuit.

31 mei: 20km van Brussel
Voor mij (buiten de Dodentocht) dé wedstrijd van het jaar. Sfeer, ambiance, (te) veel volk,... Nieuwe formule om in te schrijven ook, waarbij deelnemers van 2008 voorrang krijgen. Al moest ik hem lopen met een gebroken voet (wat ik overigens al gedaan heb)!

13 juni: Watermolentriathlon Hamme
Afhankelijk van de ploeg die ik kan verzamelen: een duathlon of een triathlon. Vorig jaar schitterend resultaat (4e plaats), en hopelijk met hetzelfde team (Wouter en Kevin).

20 september: 1/8 Triathlon Mechelen
Niet zeker van deelname, nog nooit deelgenomen. wel dichtbij, wat een pluspunt is.

Staan spijtig genoeg niet op de agenda: Guldensporenmarathon Brugge (afgelast), Triathlon Kapelle-op-den-Bos (al bezet), Dodentocht (wel als begeleider).

Kunnen er nog bijkomen: plaatselijke wedstrijden, een wedstrijd van de ING Running Tour, een marathon en/of triathlon

14:25 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.