Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

29/04/2009

Turn around

Afgelopen zaterdag waren we, net al de afgelopen jaren, te gast op het turngala van de turnkring Deugd & Moed. Aangezien Kevin er lesgeeft en tevens fungeert als jeugdcoördinator konden we ook dit jaar niet ontbreken. Bovendien had Kevin zijn beste beentje voorgezet, en voor kussens voor Godelieve gezorgd

Het thema van dit jaar, de 50ste verjaardag, was 'De Oscars', met de duidelijke kanttekening dat men ging proberen binnen het opgelegde tijdsschema te blijven. Helaas pindakaas: dat is niet gelukt :-)

In vergelijking met de voorbije jaren gaf de show minder voldoening. De peuters moeten het natuurlijk hebben van hun charme in plaats van hun turncapaciteiten, maar ook daarnaast waren er veel dode momenten. De hoogtepunten van de voorbije jaren, de acro-gymnastiek waren van een degelijk niveau, maar het wauw-gehalte bleef uit.

Dat mag de voornaamste conclusie van dit gala heten: veel goede wil, een degelijk programma, maar weinig uitschieters. We onthouden dan vooral de Mojito Song als hoogtepunt.

Ik had mijn fototoestel mee, en heb geprobeerd wat plaatjes te schieten. De belichting maakte het niet makkelijk, maar op onderstaande link kan je het resultaat bekijken: http://www.flickr.com/photos/buildingafuture/sets/7215761...

10:47 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.