Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

22/05/2009

Bewuste boete

Vanmorgen heb ik bewust een boete uitgelokt.

Even een woordje uitleg. Ook al was het gisteren een nationele feestdag, niet alle mensen nemen vandaag een dagje verlof, om 'de brug' te maken. Vanmorgen zette ik dus koers richting klant.

Mijn werkgever voorzag me enkele weken terug al van een parkeerkaart voor een ondergrondse garage, die welliswaar in het weekend gesloten is. En daar wringt nu net het schoentje: de garage beschouwt deze dag als onderdeel van het weekend, zonder dit op voorhand aan te kondigen.

Ik heb me dan maar langs de straat geparkeerd, waar een maximale parkeertermijn van 2 uur geldt. In dat geval heeft het ook weinig zin om elk anderhalf uur naar beneden te lopen en geld gaan bij te steken, omdat je dan toch ook al in overtreding bent.

Ik verwacht dus vanavond een boete tussen mijn ruitenwisser te vinden, die me uitnodigt het dagtarief te betalen. Of beschouwt de politie dit ook als een feestdag?

P.S. Alleen maar hopen dat ik vanavond geen klem rond de wielen heb...

10:35 Gepost in Werk | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.