Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

03/06/2009

Volgende doelen

De Pegasusloop, de TNF AS Adventure Challenge, de 20km van Brussel en de Elewijtse Halve. 4 sportieve mijlpalen die ik dit jaar al (met wisselend succes) heb bereikt.

Wat staat er nog op het programma?

Op 13 juni is er, samen met Wouter en Kevin, de Watermolentriathlon in Hamme. Hoe we ons gaan indelen? Wouter neemt de eerste loopproef op zich (3,2km). Daarna zitten we nog met een dilemma. Vorig jaar zorgden zowel Kevin als ik voor goede tijden op respectievelijk het fietsen (35 km in 1u) en het lopen (10 km in 18min). Never change a winning team, zou je dan zeggen? Hou er dan wel rekening mee dat Kevin dit jaar amper getraind heeft op fietsen, en dat ik nauwelijks getraind heb op lopen. Geen van bovenstaande prestaties lijkt herhaald te kunnen worden.
Net omgekeerd: Kevin staat extreem scherm als het op lopen aankomt. Ik heb al wat fietstraining achter de kiezen. Het wordt nog een lastige keuze, die we misschien laten afhangen van de vorm van de dag.

Op 14 augustus gaat dit jaar de Dodentocht door. Daar is mijn deelname onzeker: veel hangt af van de geboorte van Boeleke.

En dat is het dan zowat. De Triathlon van Viersel valt samen met de vermoedelijke geboortedatum, dus daar moet ik forfait voor geven. Net zoals die van Mechelen, die samenvalt met de babyborrel.

Misschien volgt er nog een wedstrijdje gedurende de zomer, en anders wordt het loop- en fietstraining :-)

08:12 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.