Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

10/06/2009

Zwangerschaps-update

Ik hoor het je al denken: waarom wordt hier zo weinig geleuterd over de zwangerschap?

Wel, eerst en vooral omdat de meeste informatie terug te vinden is op Boeleke. Maar ook omdat er niet zoveel te zeggen valt.

De zwangerschap verloopt quasi volledig normaal (afgezien van de problemen in het begin). Godelieve is nog steeds aan het werk en ondervindt niet te veel hinder, afgezien van wat last van zure oprispingen.

Met Boeleke is eveneens alles goed: perfect op schema qua grootte en gewicht, beweeglijk, niet in stuit (al kan dat nog veranderen), ...

Ook de rest van de voorbereidingen verloopt vlot: de kinderkamer is (zo goed als) klaar, de meeste noodzakelijke zaken zijn in huis gehaald, de geboortelijst ligt klaar, de doopsuiker is besteld, de kaartjes zijn besteld, de babyborrel is georganiseerd, ...

Wat staat er dan nog te doen?
Wachten :-)

We moeten nog enkele zaken aankopen (van de geboortelijst), zodat we niet onmiddelijk na de geboorte naar de winkel moeten lopen. Het tekstje van het geboortekaartje moet nog geschreven worden (voor de drukproef), de kaartjes voor de suikerboontjes moeten nog ontworpen/gedrukt worden en de adressen voor de kaartjes moeten nog opgezocht en geschreven worden.

En daarvoor hebben we nog meer dan 11 weken. Tijd zat! :-)

13:32 Gepost in Zwangerschap | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.