Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

12/06/2009

Zaterdag: watermolentriathlon

Zaterdag neem ik voor de 5e keer deel aan de Watermolentriathlon in Hamme.

5 Jaar geleden startte ik op opdracht bij Agfa-Gevaert in Sint-Martens-Latem. Het was een jong team, vol gemotiveerde mensen. Eén van de elementen die de motivatie hoog hielden was sport, wat dan nog eens actief ondersteund werd door de klant.

Zo schreven we ons met een ploegje van 3 in voor de bedrijventriathlon: Jeroen zou zwemmen, Tommy zou fietsen en ik zou de afsluitende loopproef op mij nemen. Nooit finishten we vooraan: daarvoor was de tegenstand te sterk, en waren we te weinig getraind. Maar telkens was er een mooie delegatie supporters, waren de weergoden ons welgezind, en was er weken voor en na de wedstrijd een gezellige buzz op kantoor.

Met ons ploegje namen we uiteindelijk 3 keer deel, tot ik Agfa verliet. Gezien het karakter van de wedstrijd bleef de microbe echter kriebelen.

Toen ik vorig jaar samen met Wouter Personal IT oprichtte bestond ons bedrijfje al uit 2 sportievelingen. Een partner was al gauw gevonden in de persoon van Kevin. Vermits de Personal ook slaat op teams, besloten we ons in te schrijven in Hamme. Niet voor de triathlon deze keer, maar voor de duathlon. Wouter zou lopen, Kevin fietsen, en ik bleef bij mijn vertrouwde afsluitende loopnummer. En we deden dat verdraaid niet slecht: ieder van ons overtrof zijn eigen verwachtingen, en we eindigden mooi vierde!

Dit jaar verliepen de voorbereidingen niet zo soepel: noch Wouter, noch ik hadden veel tijd om te lopen, terwijl Kevin zijn fiets het laatste jaar amper heeft aangeraakt. Dus proberen we het aanstaande zaterdag anders: Wouter blijft de openingskilometers lopen (3,2km), maar ik zal het fietsen voor mijn rekening nemen. Na 35km geef ik de fakkel door aan Kevin, die gezwind de laatste 10 kilometer zal lopen.

En het resultaat? Dat zien we dan wel. Ik kan (in principe) minder goed fietsen dan Kevin vorig jaar, maar mijn 10 kilometer lopen was hou dan ook slechter geweest dan vorig jaar.

Zolang het weer goed is en we onszelf amuseren, is voor mij de dag geslaagd!

11:39 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.