Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

09/07/2009

Kader: update (2)

We zijn ondertussen al enige dagen/weken verder sinds ik vertelde over de gebarsten fietskader en de stand van zaken een week erna.

Na ettelijke telefoontjes naar Bianchi België, Nederland en Frankrijk, een vertegenwoordiger van Bianchi en Van Eyck zelf, mochten Gunter en ik gisteren langsgaan om Gunter's fiets binnen te brengen, samen met de aankoopbewijzen.

De verkoper merkte op dat hij spijt had deze modellen ooit verkocht te hebben. We zijn dus blijkbaar niet de enigen... Schrale troost.

Volgens de vertegenwoordiger ginger er vanuit Italië identieke kaders worden gestuurd, tegen eind volgende week. Volgens de verkoper zouden ze dat in de andere gevallen niet gedaan hebben. Toen kozen ze ervoor een nieuw kader op te sturen van een klasse hoger, om identieke problemen in de toekomst te vermijden. Het zou dan gaan om de Bianchi C2C 928 Carbon Ultegra 10s Compact.

Moest dit inderdaad het geval zijn, mogen we niet klagen, al willen we het vel van de beer niet verkopen voor deze geschoten is. En dan nog rijst de vraag of de bestaande onderdelen (groep, stuur, zadel, bidonhouders, ...) worden overgzet, of dat er een volledig nieuwe fiets wordt geleverd. En gaan deze oude onderdelen bij de nieuwe fiets passen?

Maar ach, we zullen maar op het beste hopen, zodat we misschien volgende weekend met deze fiets kunnen rondsnorren:

Y9B24.jpg

14:06 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.