Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

07/10/2009

Elk einde is een nieuw begin

Al enige tijd worden hier geen nieuwe berichten meer geplaatst.

De reden? (Buiten het evidente tijdsgebrek?)
Dat mijn jaarlijks contract met blogspirit vernieuw moest worden, en ik geen zin had om nogmaals voor 12 maanden in te tekenen op hun wurgprijzen.

Voor het geld dat ik aan Blogspirit spendeer, kan ik 3 jaar een eigen site hosten, met Wordpress erop.

Daar komt dan nog bovenop dat in de 4 jaar dat ik berichtjes post op deze site, er geen enkele aanpassing of verbetering van de software is geweest. Bepaalde zaken werken niet, net zoals ze 4 jaar geleden niet werkten.

Dus was de keuze snel gemaakt; en werd www.pilaeten.be uit de grond gestampt. Met alvast enkele nieuwe berichten (waaronder het verslag van onze bevalling). Momenteel ben ik in de weer met het stelselmatig overzetten van oude blogposts, te beginnen met de oudste eerst. Een intensief werkje, vermits er geen enkele interface voorzien is om al deze gegevens te transfereren. Alweer een reden om over te schakelen dus.

Rest er nog één ding: pas de feed in je RSS-reader aan naar http://www.pilaeten.be/?feed=rss2, update je favorieten met www.pilaeten.be en pas eveneens je linkslist aan. Alsjeblief. Dankuwel.

Opmerkingen zijn steeds welkom in de commentaren. Van de nieuwe site. anders gaan ze toch maar verloren (reden nummer xxxx).

13:14 Gepost in Varia | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

C'est incroyable!

Gepost door: Silver jewelry | 31/03/2010

jamais pensé ...

Gepost door: Barcelona apartments | 31/03/2010

Great and nice post thank you.

Gepost door: Online Degree | 04/10/2010

De commentaren zijn gesloten.